i9-9900K ve GTX 1080 Sisteme Görüntü Gelmiyor

Mouse ve klavyeye güç gitmiyorsa büyük ihtimal RAM kaynaklı. RAM'leri overcloklarken başıma gelmişti.
Sağ üstte sanırım RAM'leri overclocklamak için bir tuş var o tuş ile alakalı olabilir mi acaba?
Sıfır alınan ürünün hatalı olması sence de saçma değil mi? Parçalar internet üzerinden satın alındı sence bunların da değişimi yapılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok benim bahsettiğim başka bir durum. Ek olarak RAM'lerin ürün kodunu söyler misin ?

Valla hiçbir şey anlamadım o kısımdan berbat bi şekilde düzeltmişler adamın yazdığı şeyi haklısın.
Mause ve klavyeyi kasanın değil de anakartın USB girişlerine taktığımı ve yine de çalışmadığını anlatmaya çalıştım.
Yok benim bahsettiğim başka bir durum. Ek olarak RAM'lerin ürün kodunu söyler misin?
Sanırım bu olması gerek:
CL15 3200MHz
CMW16GX4M2C3000C15

aynı sorun bende de var var diyebilirim, anakart hdmi görüntü aldın mı ? bu arada bende de asus gtx 1080 var ama anakartlarımız değişik asus maximus xi formula var bende de r290 olan ekran kartımı bağladım görüntü aldım arkadaşların 2070 ve 2080 kartlarını denedik görüntü aldım
kendi hdmi den de görüntü aldım ama gel gelelim asus gtx 1080 den görüntü alamadım servise yolladım sorun yok dediler eski sistemime taktım görüntüyü verdi
sanırım z390larda bu kartlar çalışmıyor galiba arkadaşların z390 anakartlarına taktım görüntü alamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…