i9-9900K ve GTX 1660 Ti Sistem Toplama

Hava soğutucu alacaksanız çift fanlı NH D15, Dark rock pro 4 ve R1ult. gibi seçenekleri arastirilmalisiniz.
Neden bilmiyorum ama cogu yerde CM Hyper 212 Evo oneriliyor. Gozume cok ucuz geldi. Ancak anlatilana gore OC yapilmayacaksa iyi bir secenekmis.

Neden bilmiyorum ama cogu yerde CM Hyper 212 Evo oneriliyor. Gozume cok ucuz geldi. Ancak anlatilana gore OC yapilmayacaksa iyi bir secenekmis.
212 150w TDP değeri var, ancak 9900k 4.7 ghz turbo frekansı için 210w TDP değeri lazım. ( reddit)9900k güçlü sogutucuya ihtiyaç duyuyor.

Hayatimda bir kere AMD kullandim ve pisman oldum. Yanlis dusunuyor olabilirim ama ben Intel’i tercih ediyorum.

Pişman olduğun AMD'nin Threadripper işlemcilerinden geri kalmamak için Intel'in başta Core I9 işlemciler çıkarmak olmak üzere atmadığı takla kalmadı. Ön yargılardan önce TR4 2950X nasıl bir işlemcidir diye ufak bir araştırma yapmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Yanlis anladiniz. Ben AMD kotu demedim sadece kendi deneyimime gore ki 10 sene oncesinden bahsediyorum, memnun kalmadim maalesef. Eminimki simdiki islemciler gayet basarilidir. Ayrica burdaki fiyata gore konusursam 2950X 1000 dolar, i9 600 dolar. Fiyata bile bakarak 2950X islemcisinin daha iy oldugunu soyleyebilirim. Ama butceme gore konusursam i9'u daha cok tercih ediyorum.
212 150w TDP değeri var, ancak 9900k 4.7 ghz turbo frekansı için 210w TDP değeri lazım. ( reddit)9900k güçlü sogutucuya ihtiyaç duyuyor.
NH D15 aralarindan en ideali.

Biraz arastirma yaptim ve Ryzen serisinin 3D dizayn icin daha uygun olduguna ikna oldum acikcasi. Ancak 2950x butcemi cok zorladigindan sanirim 2700x ile bir sistem kuracagim. Hatta sitedeki sistem tavsiyelerinden baktigim kadariyla onerilen sistem parcalari gayet iyi gibi gorunuyor. Birkac parcayi degistirerek biraz daha ucuz hale getirebilirm diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…