i9 9900K ve MSI Z390 ACE ne kadara satabilirim?

4500 yap, sıkı pazarlığa giren olursa 4200-4300'lere düş.

Öyle olunca daha da ölücü geliyor onu fark ettim.
Bence ikisi için uygun bir fiyat vermişsiniz. Elime nakit para geçse de, işlemcinize 2.700- 2800 TL arası talip olsam diye bekliyorum

Niye olmasın ama 2'ni bir elimden çıkartmayı tercih ederim anakartın değerini farkını bilen yok 1000 TL veren oldu anakart'a

İfadeler: WTC
Öyle olunca daha da ölücü geliyor onu fark ettim.

Niye olmasın ama 2'ni bir elimden çıkartmayı tercih ederim anakartın değerini farkını bilen yok 1000 TL veren oldu anakart'a
En az 1.500 TL olur o anakart. Millet cidden ölücü. Tok satıcılık yapmanız lazım. Ancak o zaman saçmalamayı keserler Ben de sistemi mi satmaya çalışıyorum. Ciddi olarak işlemcinizle ilgiliyim fakat önce nakit para geçmesi gerekiyor elime :/ Kısmet

Dostum daha öncede söyledim stream için ayrı PC toplaman hem Ryzen hemde Intel sistemden daha mantıklı. Ekran kartı almana bile gerek yok. İ3 8100 4GB Ram gayet yeterli olur. Capture Card giriş seviyesi alsan yeterli olur sanırım o konuda bilgim yok.

Konuyla alakasız olacak ama resimdeki kasa ne acaba? @PcKologX

i9 ile kıyaslamalı testleri paylaştığımda anlayacaksın hocam durumu.

Benim dediğim fiyata inmişsiniz. 4000- 4200 TL bu sistemin satılacağı rakam ve makul bir fiyat. 1-2 ay sonra 10. nesil çıkacağı için şimdiden satmanız daha iyi olur.

Bu arada ürünlerin yurt dışı sıfır fiyatı genelde yurt içi ikinci el fiyatlarına denk oluyor. Ekran kartı haricinde ikinci el almaktansa insanlar genelde yurt dışından almayı daha mantıklı buluyor. Bu nedenle kıyaslıyorlar.

Tamamen pazarlık hilesi. O zaman gitsin yurt dışından alsın? Adam pazarlığa hile katarak fiyat kırmaya çalışıyor, şansını deniyor. Madem mantıklı o zaman ikinci el piyasasında ne işi var?

Hem sahibinden garantili ürün almak yurt dışından almaktan daha güvenli ve zahmetsiz. Sonuçta sahibi bir süre kullanmış, bi'nevi test edilmiş onaylanmış, herhangi sorun arıza çıkmamış. Demek ürünler temiz. Kutusu açılmamış ürünün stabil olduğuna garanti veremezsin. Bozuksa yaptırılır ama bunun zahmet ve zaman maliyeti var.
10. nesil çıkacağı için şimdiden satmanız daha iyi olur.
Mobil 10.nesil 10nm versiyonları çıktı bile. Yurt dışı sıfır fiyatları etkili değil ama bu devasa etkiye sahip. Acilen 4000-4500 arası satamaz ise 2500-3000 liraya bile zor satar. Tepe donanım almanın zararları bunlar.

Son düzenleme:
Çünkü buradan almak daha kolayına geliyordur, istediği rakama alamazsa Yurt dışından alır. Ben mesela ikinci el yerine yurt dışı ürün tercih ederim.
İçinde hep bir şüphe olur. Ürünün garanti dışı kalmadığı ne malum. Mesela kullanıcı hatasından bozuldu, yetkisiz bir yerde işlem gördü diyelim, garanti dışı kalır ama siz bunu bilemezsiniz.

Yurt dışı ürün de avrupa'dan alınırsa en az 1 yıl Türkiye servisleri tarafından garantili oluyor. Çoğu markada böyle.
9900K'nın fiyatı hiç o kadar düşmez, 7700K 2000 TL mesela hala ama satılmıyor o ayrı konu

10700K muhtemelen en az 9900K ayarında olur ve 2800 TL gibi bir fiyatla gelir, söylenen o. 8/16 Hyper Treading olacak ve 380 dolar.

İfadeler: GCN
9900K'nın fiyatı hiç o kadar düşmez, 7700K 2000 TL mesela hala ama satılmıyor o ayrı konu
Satılmıyorsa fiyatı o değil demektir.
10700K muhtemelen en az 9900K ayarında olur ve 2800 TL gibi bir fiyatla gelir, söylenen o. 8/16 Hyper Treading olacak ve 380 dolar.
Keşke böyle çıksalar ama nerede!
  • i3 - 3C/6T
  • i5 - 6C/12T
  • i7 - 9C/18T
  • i9 - 12C/24T

Ürünler 4200 TL'ye satıldı dostlar i9 çok değer kaybetti 3900X'den sonra yoksa çok rahat 4400 TL'si vardı anakart çok ucuza gitmiş oldu ama Türkiye'de böyle. Şuan tek sorun ürünleri vade farkından dolayı sadece Vatan Bilgisayardan alacağım fakat istediğim ürünlerin stokları mevcut değil. 3900X'in hiç bir yerde stoğu yok anakart ise Vatan da stoğu yok. Daha fazla değer kaybetmeden sattığım için memnunum. 4 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum. Yani inşallah..

İfadeler: GCN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…