E Emre TAKAL Hectopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2020 #11 Beta bios update gelmiş RAM optimizeler ile alakalı yükleyip tekrar bakacağım duruma Bu arada ben sistemi 3 Monitör ile kullanıyorum. Bunun bir etkisi var mı acaba ?
Beta bios update gelmiş RAM optimizeler ile alakalı yükleyip tekrar bakacağım duruma Bu arada ben sistemi 3 Monitör ile kullanıyorum. Bunun bir etkisi var mı acaba ?
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.178 Makaleler 5 Çözümler 29 9 Ocak 2020 #12 Emre TAKAL dedi: Beta bios update gelmiş RAM optimizeler ile alakalı yükleyip tekrar bakacağım duruma Bu arada ben sistemi 3 Monitör ile kullanıyorum. Bunun bir etkisi var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Tek monitörle denemeden bilemezsin.
Emre TAKAL dedi: Beta bios update gelmiş RAM optimizeler ile alakalı yükleyip tekrar bakacağım duruma Bu arada ben sistemi 3 Monitör ile kullanıyorum. Bunun bir etkisi var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Tek monitörle denemeden bilemezsin.
E Emre TAKAL Hectopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2020 #13 Sistemde zaten beta versiyon olan Bios güncellemesi yüklüymüş bir önce ki bios sürümüne geri dönerek sorun çözülmüştür. Teşekkürler
Sistemde zaten beta versiyon olan Bios güncellemesi yüklüymüş bir önce ki bios sürümüne geri dönerek sorun çözülmüştür. Teşekkürler
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 10 Ocak 2020 #14 Emre TAKAL dedi: Sistemde zaten beta versiyon olan Bios güncellemesi yüklüymüş bir önce ki bios sürümüne geri dönerek sorun çözülmüştür. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aman hocam BETA'lara dikkat edin. Başta dediğim gibi, bundan sonraki sürümleri de yüklerken "sürüm notlarına" bakmayı ihmal etmeyin. Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra BIOS'u güncellemeniz önerilebiliyor. Geçmiş olsun bu arada.
Emre TAKAL dedi: Sistemde zaten beta versiyon olan Bios güncellemesi yüklüymüş bir önce ki bios sürümüne geri dönerek sorun çözülmüştür. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aman hocam BETA'lara dikkat edin. Başta dediğim gibi, bundan sonraki sürümleri de yüklerken "sürüm notlarına" bakmayı ihmal etmeyin. Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra BIOS'u güncellemeniz önerilebiliyor. Geçmiş olsun bu arada.