Merhaba arkadaşlar. Sistemime bir UPS almak istiyorum. Daha önce UPS kullanmadım ve bu konuda pek bir şey bilmiyorum. Bu yüzden tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Elektrik gittiğinde 15-20 dakika açık kalabilecek bir UPS'ye ihtiyacım var.
Sistemim;
Ekran kartı: RTX 2080 Ti
İşlemci: i9-9900K
RAM: 16x16 32 GB
Depolama: 2 adet SSD
PSU: 700 Watt
Ayrıca modem ve monitör de bağlı olacak. Monitör ASUS PQ27VQ 2K 27"
Sisteminizin tüketimi yüksek. Belirttiğiniz süre kriterini karşılamak için yeterli UPS var mı bilmiyorum (bilmiyorum derken anlamıyorum konudan) ama var ise de pek ekonomik olmayacağı kanaatindeyim.
Sisteminizin tüketimi yüksek. Belirttiğiniz süre kriterini karşılamak için yeterli UPS var mı bilmiyorum (bilmiyorum derken anlamıyorum konudan) ama var ise de pek ekonomik olmayacağı kanaatindeyim.
Bu sisteme ek olarak 5+1 Home Theater ses sistemi ve modem UPS'e bağlı. Elektrik gittiğinde bilgisayar yüksüz halde yaklaşık 30 dakika civarında, tam yükte 20 dakika civarında idare edebiliyor.
UPS & Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı UPS & Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
İmzamdaki sisteme ek olarak monitör ve 5+1 bağlı. Boştayken tüketimi 190W, %28' lik bir kullanım var. Bana yetiyor, size de yeter diye düşünüyorum. Satın almadan önce daha büyük kapasiteli almak istiyordum ama 850VA üzeri olanlarda genelde fan var ve çok rahatsız ediyor.