İ9 9900K ve RTX 2080Tİ Tabanlı Sistem Oluşturma

Kasa konusunda sonuna kadar katılıyorum.

Ryzen 3. nesile yönelmenizi tavsiye ederim. 3. nesilde tek çekirdek performansı hiç fena değil. Ayrıca arkadaşların da belirttiği gibi monitör oyun oynamak için fazla büyük.
Ryzen seçmememin tek sebebi R9'un biraz daha geç çıkacak olması.

Yalan yok bende size katılıyorum biraz pahalılar ama dediğim gibi oradan bir parça buradan bir parça yapmayı sevmiyorum marka takıntım'dan kasıt bu açıkçası sırf bu sebep yüzünden bu parçaları seçtim. İntel fan boy'u değilim gerçekten ama hakkını'da vermek lazım iş oyuna gelince İNTEL bir tık önde kalıyor.
Hatta oyunlar İNTEL'i seviyorlar bile diyebilirim.
Sıvı soğutmayı bende düşündüm ancak şöyle bir durum var.
1.Si Hız aşırtma yapmayı bilmiyorum ve yapmak istemiyorum bu sebepten ötürü hava soğutma özellikle CORE FROZR XL fazlasıyla güçlü.
2.Si ben ciddi anlamda soğutma takıntısı olan bir insanım ne olursa olsun kasam soğuk olsun bunu yapmam için iki seçeneğim var.
1 Sıvı soğutmamı Push/Pull yapmak. (Tabi'ki kendi fan'ları dahil en kuvvetli fan'lar ile değiştirerek.)
2 Güçlü bir hava soğutma alıp kasanın her tarafına fan döşemek.)
Eh birinci seçenek çok daha pahalıya geldiği için ikinci seçeneğe yöneldim.
Ah keşke şu yazı olmasaymış I Love You 3000 görünce aklıma hemen Robert Downey Jr. ve Iron man geliyor halen daha üzüntüsü var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…