i9 9900K ve RTX 3080'e uygun kasa

Mert SONGÜN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bilgisayar toplama konumdaki sisteme göre 2 tane kasa düşündüm ve çok kararsız kaldım. Bana kasa konusundaki görüşlerinizi bildirir misiniz? 360mm bir sıvı soğutma kullanacağım bu sıvı soğutma kasanın üst kısmında olacak. Malum sıcak hava yukarı doğru çıktığından. Bundan dolayı 2 tane kasa beğendim. Özellikle belirteyim 360mm sıvı soğutmaya göre üst kısmında bulunacak bir kasa arıyorum.

Topladığım Sistem: KONU

1-MSI MPG Sekira 500G Midi Tower Oyuncu bilgisayar Kasası(Bu kasanın yapısı, görünüşü, hava akımı ve sağlamlığı genişliği iyi)
2-Gamepower WARCry ATX (Bu kasanında fiyatı uygun olup fanlar doğru dizildiği zaman yüksek hava akımı sağlıyor ve gösterişli bir kasa)

Kasa falan diyorsunuz ama gerçekten İ9 9900K'mı seçtiniz? Onun yerine çok daha güçlü 10. nesil işlemcilerinden alabilirdiniz.

Kasa falan diyorsunuz ama gerçekten İ9 9900K'mı seçtiniz? Onun yerine çok daha güçlü 10. nesil işlemcilerinden alabilirdiniz.
evet 10. nesil düşündüm fiyat farkı oluyor anakart falan en iyisini almam gerekecek. incelemelerime göre 9900k sorunsuz bir şekilde baya götürüyor. 10. nesile girersem de 10900k dan aşağısını almak istemem oda cebimi yakar biraz. Tekrardan 10900k işlemciye göre yüksek bir anakart almak isterim hastalık gibi cebimi boşaltır
2000 TL
R5 5600X seçebilirsin, Intel almanın mantığı yok şu saatten sonra.
amd sevmiyorum dostumya bana şuan kasa önerisi lazım sadece önerin için teşekkürler yinede

Hocam ikisini de tercih etmezdim ben.

Gamepower'ı zaten eleyin.

MSI'ın hava sirkülasyonu iyi değil, önü ve üstü tamamen kapalı.

Ben aşağıdaki kasayı tercih ederim, MSI'ın kasası bence iyi bir kasa değil.

Bu arada Ryzen 5000 serisi işlemcilere bakmadıysanız onlara da bakabilirsiniz 9900K yerine, 1500 liralık bir B550 anakart işlemcileri beslemeye yeterli oluyor zaten. Ryzen 5 5600X bile i9 9900K'yı fena dövüyor.

Kasaya denk gelmedim hiç ön tarafı açık bir kasa kafamdaki gibi peki kasa için kontrolcüsüyle birlikte geliyor mu

Bilgisayarcı mı dedi AMD almayın diye? AMD hem daha iyi fiyatı hemde çoklu çekirdek, tek çekirdek performansında en iyisi. Ön yargınız olmasın AMD'ye. Fan boy değilim hangisi şuan iyiyse onu söylüyorum İntel iyi olsa İntel alabilirsiniz o da iyi derdim.

Kardeşim sana en tarafsız şekilde söylüyorum hem intel hem amd kullanmış birisi olarak amd alman her anlamda daha mantıklı.

İntel bile olsa 9900k çok ama çok saçma olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…