i9 9900K ve RTX2080 CS:GO kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

cekulla

Centipat
Selamlar. Aşağıda verdiğim sistemle CS:GO girdiğim zamanlar oyunda çok fazla kasma oluyor, muhtemelen darboğaz yiyorum. Steam'i ve CS'yi admin olarak çalıştırdım, her türlü grafik ayarını denedim, MAX_FPS'I 144'e çektim ancak herhangi bir değişiklik olmadı. Streamlabs'ten mi kaynaklanıyor dedim, yayın acmadığımda da aynı sorun devam ediyor. Battlefield V dahil baska hicbir oyunda kasma sorunu yasamıyorum. Driverlarım güncel. Xbox ile ilgili her seyi Windows ayarlarından kapat dediler kapattım. MSI Afterburner açık girme dediler, girmedim. Power Plan'im High. Bilgisayarı 2 saat önce formatladım ancak ne yaparsam yapayım bir değişiklik olmuyor. Bir fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim.
CS ayarlarım da resimdeki gibi.

5fcd5c341c.png

işlemci: Intel Core i9 9900K.
Ekran kartı: MSI RTX 2080 Gaming X Trio 8 GB.
Anakart: MSI MPG Z390 GAMING PRO Carbon.
RAM: Kingston HyperX Predator RGB 3200 MHz 16 GB (2x8GB)
Hard disk: 3 TB HDD + 370 GB SSD.
Monitor: Samsung 23.5" 144Hz 1ms quantum dot curved Gaming monitor

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, öncelikle yardımcı olmaya calısan herkese cok tesekkür ederim. Acıkcası sistemimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Window capture olan herhangi bir şey olduğunda oyun kasıyor, Discord dahil. Alt-Tab'dan dönünce oyun 2-3 saniye sorunsuz calısıyor ancak daha sonra yeniden kasmaya devam ediyor.
Yazılımsal bir sorun olabilir diye düsünüyorum. Yayın açmamdan bağımsız, OBS'i açtığım an kasıyor oyun. Full Windows Update'i yapmayı deneyeceğim. Bu süre zarfında düzelmezse format atmayı düşünüyorum. Başka çözüm önerisi varsa açığım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı