i9 9900K vs Ryzen9 3900X

Amazon.de'ye de bakın 2 yıl garanti veriyor ve genelde daha uygun. Sitede gördüğünüz fiyatlara sadece 10 Euro kargo ekleniyor.
USA Amazon garanti konusunda çok sorunlu.
Anlamadığım olay Ryzen9 3900X'in 500 USD olarak çıktı ama arattığımda 700 USD civarında, stok sıkıntısından dolayı mı böyle? Birde kargoya 10 Euro ekleniyorda bunun vergisi filan yok mu?

Edit: Karşılaştırma yaptım, Amazon.Com fiyatlarıyla Almanya fiyatları arasında dağlar kadar fark var, vergi+kargo eklenmiş haliyle bile 50 EUR filan daha ucuz çoğu şey.

Son düzenleme:
Anlamadığım olay Ryzen9 3900X'in 500 USD olarak çıktı ama arattığımda 700 USD civarında, stok sıkıntısından dolayı mı böyle? Birde kargoya 10 Euro ekleniyorda bunun vergisi filan yok mu?
Evet merak edip ben de baktım az önce 699 Euro Amazon.de'de geliş fiyatı 710 Euro. Sanırım ondan dolayı hocam.

Alacaksanız şunu kaçırmayın bence, dediği gibiyse bedava. Bir diğer ilanda da 4 adet var 3750'den veriyor ama ilk ilandaki hem sıfır hem de Vatan faturalı.

Şu UserBenchmark denen siteyi lütfen referans almayın hem performans bilgilerini yanlış veriyor hemde sıralama ve fiyat bilgilerini yanlış veriyor gözünüzü seveyim 2800TL te İ9 9900K mı var
Fiyat olarak orayı baz almıyorum zaten, performans olarak da sadece orayı baz almıyorum, son kullanıcıların yaptığı testler bulunduğu için ve anlaşılır olduğu için ilk orası aklıma geldi orayı attım. Tabi ki o kadar basit bir yer referans alınamaz doğru.

Maalesef Ekim ayının sonuna kadar biraz sıkışık durumdayım, öncelik vermem gereken 1, 2 şey var o nedenle şuanda alamam ama cidden çok uygun fiyat biçmiş. Artık BlackFriday'de stok bulursam R9, bulamazsam zorunluluktan i9 alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…