Öncelikle herkese merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi i9 9900 KF işlemci ile RX 580 ekran kartı arasında herhangi bir darboğaz sorunu oluşur mu? Bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilirlerse memnun olurum, saygılarımla.
O darboğaz sayılmaz aslında. Çünkü karttan tam verim alabiliyorsun sonuç olarak ve işlemciye binen yük daha az oluyor karttan dolayı. Sadece dengesiz bir sistem olmaktan öteye geçmiyor, o kadar
Hayır, bir zararı olmaz. İnternette çok eski ekran kartlarını test eden adamların videolarına bakarsanız adamlar ekran kartlarını güncel olan işlemcileriyle test ettiği için adamın işlemci kullanımı %1-5 iken ekran kartı kullanımı %100 oluyor. Sonuçta tam verim sağlıyorsunuz fakat böyle değerler alacağınız bir sistem aşırı mantıksız ve dengesiz.
Öncelikle tüm cevaplar için teşekkür ederim. Aslında kastettiğim şey buydu işlemciden kaynaklı bir sorun olmayacağını biliyorum ama hani ekran kartı herhangi bir sıkıntı çıkarır mı gibisinden sormuştum kendimi tam olarak ifade edemediğimden arkadaşlar trollüyorum sanmışlar . Anladığım kadarıyla herhangi bir sorun sıkıntı yaşamam.