M mehmet arslantekin Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #11 Efrahim dedi: Yok, hatalı ölçüm yapıyor sistem. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
Efrahim Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #12 Ne demek Bilgisayar sıkıntısız çalışıyor değil mi?
M mehmet arslantekin Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #13 Efrahim dedi: Ne demek Bilgisayar sıkıntısız çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... bi sıkıntısı yok sadece dereceleri görünce şaşırdım 2 3 gün açık kaldığı bile oldu takılma yada kasma sorunu yok normal açılıyor hızlı kapanıyor Efrahim dedi: Ne demek Bilgisayar sıkıntısız çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorum BIOS'a girince. Sorunu çözdüm sıvı soğutma SYS fana takılmış diğeri CPU fan a pompanın fanını CPU fan a taktım diğer ucuda pump fana stabil oldu. Dosya Ekleri IMG_20221117_022121.jpg 64,3 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleme: 17 Kasım 2022
Efrahim dedi: Ne demek Bilgisayar sıkıntısız çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... bi sıkıntısı yok sadece dereceleri görünce şaşırdım 2 3 gün açık kaldığı bile oldu takılma yada kasma sorunu yok normal açılıyor hızlı kapanıyor Efrahim dedi: Ne demek Bilgisayar sıkıntısız çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorum BIOS'a girince. Sorunu çözdüm sıvı soğutma SYS fana takılmış diğeri CPU fan a pompanın fanını CPU fan a taktım diğer ucuda pump fana stabil oldu.