GameTech34 Picopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #11 Roninshi dedi: Anlaşılan o ki değiştirmem gerekmiyor. Eğer başka tavsiyeniz varsa dinleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ram'i arttırabilirsin.
Roninshi dedi: Anlaşılan o ki değiştirmem gerekmiyor. Eğer başka tavsiyeniz varsa dinleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ram'i arttırabilirsin.
Roninshi Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #12 ReznooW dedi: Dostum sistemin gayet güzel belki GPU kısmını 3070 yapabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Önceden yıllar önce aldığım RX570'im vardı o kartı bu sistemle kullanıyordum. 3060 Ti'ı daha yeni aldım o yüzden şu an yükseltme yapmayı düşünmüyorum. GameTech34 dedi: RAM'i arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet o aklımda yapacağım.
ReznooW dedi: Dostum sistemin gayet güzel belki GPU kısmını 3070 yapabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Önceden yıllar önce aldığım RX570'im vardı o kartı bu sistemle kullanıyordum. 3060 Ti'ı daha yeni aldım o yüzden şu an yükseltme yapmayı düşünmüyorum. GameTech34 dedi: RAM'i arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet o aklımda yapacağım.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #13 Bence yeni nesil işlemcileri bekle o zaman geçersiniz ki şuan bile gerek yok, işlemciniz gayet iyi ve güçlü.
Bence yeni nesil işlemcileri bekle o zaman geçersiniz ki şuan bile gerek yok, işlemciniz gayet iyi ve güçlü.