Bu sistemi Letgo ve Sahibinden'e koydum. Fiyatina 30 bin bictim. Vatana millete hayirli olsun. Alici cikacagini dusunmuyorum ama bir koyayim dedim. En buyuk korkum satis sonrasi millet aglar sorun cikartir. PC'de hiçbir sıkıntı yok. Calisirken videosunuda çekeceğim ki sonra alici bana cakallik yapmasin. Ilk defa satmam dedigim PC'mi satisa koydum. Parcalari tek tek satmiyorum. Zaten kutularini atmistim cunku benim evde yer yok. Sizce fiyati iyi mi?
Sistem:
Bu sistemi Letgo ve Sahibinden'e koydum. Fiyatina 30 bin bictim. Vatana millete hayirli olsun. Alici cikacagini dusunmuyorum ama bir koyayim dedim. En buyuk korkum satis sonrasi millet aglar sorun cikartir. PC'de hiçbir sıkıntı yok. Calisirken videosunuda çekeceğim ki sonra alici bana cakallik yapmasin. Ilk defa satmam dedigim PC'mi satisa koydum. Parcalari tek tek satmiyorum. Zaten kutularini atmistim cunku benim evde yer yok. Sizce fiyati iyi mi?
Sistem:
Sistem:
Yok hayir. 16 GB 4000MHZ RAM var
Ben 30'dan koydum maks 25'e dusecegim zaten. Insanlar bana hemen nakit 18 bin tl getireyim diye. Ben bunu satip Mac'e gececegim. Baktin satamiyorum kalir bir Macbook Air alirim ama bu PC'yi 18 bin tl yada 20 bin'e hayatta satmam. RTX 2080 TI almak istesen sifir 26 bin TL o da bulabilirsen.
Yok hayir. 16 GB 4000MHz RAM var
Ben 30'dan koydum maksimum 25'e dusecegim zaten. Insanlar bana hemen nakit 18 bin TL getireyim diye. Ben bunu satip Mac'e gececegim. Baktin satamiyorum kalir bir MacBook Air alirim ama bu PC'yi 18 bin TL ya da 20 Bin'e hayatta satmam. RTX 2080 Ti almak istesen sifir 26 bin TL o da bulabilirsen.