i9-9960X vs Ryzen 9 3900X

fatih11e

Kilopat
Alt taraftaki resimde iki işlemci arasında kaldim, Intel fiyat olarak çok yüksek ama AMD yarı fiyatında olduğu halde bu tabloda Intel'i biraz geçmiş, sizce nasıl oluyor bu? Yoksa test sitesinde mi sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet testlerde sorun var UserBenchmark sitesinde ki bütün testlerde sorun var. Başka sitelerden referans alınız bu site size doğru bilgiyi net bir şekilde hiçbir zaman vermez.

Öncelikle hangi amaçla kullanılacak
Oyun mu iş istasyonumu ,
İş istasyonu ise hangı alan basıt ag paylasımı servermı yoksa buyuk render işlerimi ?
Hem oyun Hem iş odaklı yayın fln ise Ryzen9 3900x
Sadece oyun ise Ryzen 9 Çok bile
Sadece iş ise thredripper tavsiye ederim

İntel olanın yeni nesili 1000 dolardan geliyor. İntel isterseniz yeni neslini bekleyip onu alın ama ben AMD tercih ederdim. AMD için 3900X çok iyi bir işlemci ama daha iyisini isterim derseniz 3950X beklenebilir.

İntel olanın yeni nesili 1000 dolardan geliyor. İntel isterseniz yeni neslini bekleyip onu alın ama ben AMD tercih ederdim. AMD için 3900X çok iyi bir işlemci ama daha iyisini isterim derseniz 3950X beklenebilir.
3950x hala cıkmamış olması beni çok üzdü Hala gözlerim stoklara gelmesini bekliyor.

bütçem 15 binlira AMD ilgimi çekiyor ama herkes intel diyor fiyat olarak bariz amd onde yapicagım işlem render

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…