i9 İşlemci, Oyun Bilgisayarı İçin Almaya Değer Mi?

alisyas

Decapat
Beyler benim sistemim biraz düşük. Bunu ciddi manada yükseltmeyi düşünüyorum. Anakart MSI B450, AMD R5 1600 işlemci ve Radeon RX 590 Sapphire Special Ediition ekran kartı. Bunu işlemci ve anakart desteği ile yükseltmeyi düşünüyorum daha sonra da RTX 2080 ekran kartı alacağım yalnız i9-9900 ile R7 2700X arasında kaldım. Bütçem i9-9900 sistem almaya müsait, maksat uzun ömürlü olsun. Yardımcı olur musunuz bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe varsa i9 9900k al şuan için alınabilecek en iyi oyun işlemcisi.

9900K en iyi oyun işlemcisi fakat sağlam bir sıvı soğutma alman gerekiyor. İkisinin toplam fiyatıyla neredeyse 2 tane 2700X alınabiliyor. O ekran kartını almaya karar verdiyseniz 1080P çözünürlükte oyun oynama gibi bir fantezi yapmayacaksanız 2K ve 4K oyunculuk için neredeyse aynı performansı alırsınız.

Son düzenleme:

Ekran kartında daha tam emin değilim rtx 2080 yada rtx 2080 ti alacağım yeni nesil ekran Kartlarının çıkmasını da bekleyebilirim bu yüzden 2070 de alabilirim işlemci düşük geliyor dediler darboğaz yapar diye yükseltiyorum başta da belirttiğim gibi uzun ömürlü olsun istiyorum Ekran da kararsızım bana önerebilceğiniz ekran varsa 2000-3000 tl arası ekrana ayırdım alabilrim

Bu monitör size fazlasıyla yetecektir 2 3 bin TL vermeye değmez kanımca monitöre.

Bende RX 570 4gb ve ryzen5 2600lü sistem dizmeyi düşünüyorum sizce degermi çok ağır oyunlar pek fazla oynamam daha çok photoshop render ve iş için tabiki oyun oynayacağım ama fazla değil misal DRAKENSANG, csgo, LoL, fortnite en fazla pubg fln tarzı sizce degermi almaya? Isınma problemi yok demi ? Hiçbir sorun olmaz hep Intel kullandım bu zamana kadar biraz ön yargılı yaklaşıyorum.

usta 1080 p 240 hz mi yoksa 2k 144hz mi almalıyım monitör hangisi daha iyi olur fiyatlar ortalama aynı ama ben fps oyunları ağırlıklı oynuyorum birde yayın yapıyorum

Usta aynen sistemi aldım Allah'a şükür msi rtx 2080 gaming x trio ile r5 1600 deniyorum dediğin gibi monitör yükseltcem şimdi 768p de bile gayet iyi. birde yayın felan yapıyorum bunun için 2k ile yaparken yayın yapabilirmiyim ki hep 1080 p kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…