L lucilfeytan Hectopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2017 #21 Ben direkt Casper Nirvana aldım baya da önceydi. Pek sıkıntı çıkmadı. İ9Pro dedi: i7 8700K alıcam kesinleşti. Ama vatandan mı alırım başka yerden mi bilemiyorum. Memnun musun sen ordan ve hangi şubeden topladın? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2018
Ben direkt Casper Nirvana aldım baya da önceydi. Pek sıkıntı çıkmadı. İ9Pro dedi: i7 8700K alıcam kesinleşti. Ama vatandan mı alırım başka yerden mi bilemiyorum. Memnun musun sen ordan ve hangi şubeden topladın? Genişletmek için tıkla...
İ İ9Pro Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2017 #22 lucilfeytan dedi: Ben direkt Casper Nirvana aldım baya da önceydi. Pek sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıktı yani? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2018
lucilfeytan dedi: Ben direkt Casper Nirvana aldım baya da önceydi. Pek sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıktı yani?
L lucilfeytan Hectopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2017 #23 İ9Pro dedi: Sıkıntı çıktı yani? Genişletmek için tıkla... Sadece temizleme icin para istediler o bizde kasayi acmak istemedik onun disinda bir sey olmadi. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2018
İ9Pro dedi: Sıkıntı çıktı yani? Genişletmek için tıkla... Sadece temizleme icin para istediler o bizde kasayi acmak istemedik onun disinda bir sey olmadi.