i945GZ Çiptsetli anakarta en iyi ekran kartı?

Yalnız 945GZ de bu var: 1 x AGI Express slot (PCI Express x4) yani ne takarsa taksın sonucu hüsran olur.
ASRock > 775i945GZ

Bulması dert değil, fakat fark yaratmayacaksa gerek yok. Ekran kartı darboğaz olsa bile film izletse, ve GTA4'ü çalıştırsa yeter benim için. Zaten geçiçi bir sistem olacak. 9800GT alsam, filmlerde hd oynatır mı? Ve GTA4 açar mı?

Biostar web sitesinde PCI-E x16 yazıyor (ver. 6.x için). x4 olsa da yine de kullanılabilir, çok birşey fark etmez. Bence siz ucuza 9800GT bulabiliyorsanız alıp deneyebilirsiniz.

9800GT o oyunları düşük çözünürlük ve düşük/orta ayarlarda da olsa çalıştırır. Ama işlemciden emin değilim, çift çekirdekli olsa bile mimarisi de frekansı da çok düşük ve aşırı darboğaz yapacak. Şimdi ebay ve amazonda biraz araştırma yaptım, E6600, 8/10 $'a bulunabiliyor (hem de free shipping), bence alınabilir. Ama önce yalnız ekran kartı ile test edin, olmazsa işlemciye bakarsınız...

Şuan işlemci almayacağım, ekran kartı alacağım sadece. Darboğaz olsa bile dediğim oyunları orta ayarda oynatsa benim için yeterlidir.

GeForce GTS 250 nasıldır? Bu anakarta uygun mudur? Bu anakarta alınabilecek en iyi işlemci nedir? Veya orta işlemci?

@psychonaut

GTS 250, 9800 GT'den biraz daha performanslı, 9800 GTX'leyse hemen hemen aynı. Dediğim gibi PCI-E arabirimindeki her kartı takarsın ama üst seviye kartlara para harcamanı tavsiye etmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…