Steam İade 30 gündür gelmedi

Harundinccc

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Steam'den 26 Eylül 2024 saat 01.02 de 60 dolara Black mith Wukong oyununu banka hesap kartımdan satın aldım.
27 Eylül 2024 saat 05.56 iadem onaylandı diye mesaj geldi ara ara kontrol ettim 7 iş günü bekledim ancak hala iadem gelmedi, bankayla defalarca iletişime geçtim bekleyen ya da gözüken bir iade olmadığını belirttiler. Steam'le iletişime geçtim her defasında aşağıya bıraktığım SS'teki mesajı atıp destek ticketını kapattılar.

Yardımcı olabilecek birileri ya da bu tür olaylara hakşm birileri var mıdır?

Dosya Ekleri

• IMG_0134.png
    IMG_0134.png
    197,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 84744F63-2367-468D-9769-11CAEB6DA6EA.jpeg
    84744F63-2367-468D-9769-11CAEB6DA6EA.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 57
İlk olarak bankanı ara. Çözülmezse Steam desteğe ulaş. 14 gün geçtikten sonra iade olmalıydı.

Arkadaşlar merhaba, Steam'den 26 Eylül 2024 saat 01.02 de 60 dolara Black mith Wukong oyununu banka hesap kartımdan satın aldım.
27 Eylül 2024 saat 05.56 iadem onaylandı diye mesaj geldi ara ara kontrol ettim 7 iş günü bekledim ancak hala iadem gelmedi, bankayla defalarca iletişime geçtim bekleyen ya da gözüken bir iade olmadığını belirttiler. Steam'le iletişime geçtim her defasında aşağıya bıraktığım SS'teki mesajı atıp destek ticketını kapattılar.

Yardımcı olabilecek birileri ya da bu tür olaylara hakşm birileri var mıdır?
İşlemlerde sıkışmış olabilir, bankanızı arayın.

Benim de başıma gelmişti. Bankayı arayıp kod falan aldım bir şeyler yaptım olmuştu.

Biraz daha detay verme şansın var mı?

İlk olarak bankanı ara. Çözülmezse Steam desteğe ulaş. 14 gün geçtikten sonra iade olmalıydı.

Bankayı aradım ama tek dedikleri yani bir iade gözükmüyor karşı tarafın iade ettiğine emin misiniz diyorlar Steam'ın yazdığı mesajı iletiriyorum yani gözükmüyor diyorlar.

Steam'e defalaeca yazdım ama otomatik mesaja bırakmışlar ne kadar farklı şey yazsamda aynı şeyi söylüyorlar.

Var mı arkadaşlar bilgisi olan iadem hala yatmadı 1 aydan fazla oldu bankayı aradım nafile bekleyen bir iade yok diyorlar.

Yaklaşık 50 gün olacak hala iadem yatmadı aynı sorunları yaşıyorum bankaya gidiyorum bekleyen bir iade yok Steam'e gidiyorum kopyala yapıştır destek ticket yazısı 2100 lira çöp oldu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı