M MilesOMorales Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Ben bir laptop almıştım, iade edeceğiz fakat ben Windows 10 kurdum bu laptopta. Bu Windows 10'u nasıl kaldirabilirim gençlik? Bir taktik verin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
Ben bir laptop almıştım, iade edeceğiz fakat ben Windows 10 kurdum bu laptopta. Bu Windows 10'u nasıl kaldirabilirim gençlik? Bir taktik verin.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 MilesOMorales dedi: Ben bir laptop almıştım, iade edeceğiz fakat ben Windows 10 kurdum bu laptopta. Bu Windows 10'u nasıl kaldirabilirim gençlik? Bir taktik verin. Genişletmek için tıkla... USB'ye Windows ISO'su yazdır laptopu USB'den başlat CMD ile diski biçimlendir.
MilesOMorales dedi: Ben bir laptop almıştım, iade edeceğiz fakat ben Windows 10 kurdum bu laptopta. Bu Windows 10'u nasıl kaldirabilirim gençlik? Bir taktik verin. Genişletmek için tıkla... USB'ye Windows ISO'su yazdır laptopu USB'den başlat CMD ile diski biçimlendir.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.272 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 28 Haziran 2024 #3 USB Belleğin var mı?
TxFhGb Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 544 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Türkiye 🇹🇷 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G900 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2024 #4 MilesOMorales dedi: Ben bir laptop almıştım, iade edeceğiz fakat ben Windows 10 kurdum bu laptopta. Bu Windows 10'u nasıl kaldirabilirim gençlik? Bir taktik verin. Genişletmek için tıkla... Windows 10 lisansı sana mı ait yoksa cihazın içinde gömülü olarak mı geliyor?
MilesOMorales dedi: Ben bir laptop almıştım, iade edeceğiz fakat ben Windows 10 kurdum bu laptopta. Bu Windows 10'u nasıl kaldirabilirim gençlik? Bir taktik verin. Genişletmek için tıkla... Windows 10 lisansı sana mı ait yoksa cihazın içinde gömülü olarak mı geliyor?
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 28 Haziran 2024 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın ve freedos'a çevrin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın ve freedos'a çevrin.
M MilesOMorales Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #6 TxFhGb dedi: Windows 10 lisansı sana mı ait yoksa cihazın içinde gömülü olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Bana freedos olarak geldi
TxFhGb dedi: Windows 10 lisansı sana mı ait yoksa cihazın içinde gömülü olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Bana freedos olarak geldi
TxFhGb Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 544 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Türkiye 🇹🇷 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G900 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2024 #7 MilesOMorales dedi: Bana freedos olarak geldi Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok işletim sistemini silin ve servise gönderin.
MilesOMorales dedi: Bana freedos olarak geldi Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok işletim sistemini silin ve servise gönderin.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 28 Haziran 2024 #8 MilesOMorales dedi: Bana freedos olarak geldi Genişletmek için tıkla... O zaman benim attığım video ile freedos'a geri çevirin.
MilesOMorales dedi: Bana freedos olarak geldi Genişletmek için tıkla... O zaman benim attığım video ile freedos'a geri çevirin.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #9 USB'ye Windows ISO'su yazdırıp laptopu USB'den başlat CMD ile diski biçimlendir bu daha mantıklı.
M MilesOMorales Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #10 TxFhGb dedi: O zaman sorun yok işletim sistemini silin ve servise gönderin. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini nasıl silecegimi bilmiyorum işte sorun orada
TxFhGb dedi: O zaman sorun yok işletim sistemini silin ve servise gönderin. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini nasıl silecegimi bilmiyorum işte sorun orada