Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #11 MilesOMorales dedi: İşletim sistemini nasıl silecegimi bilmiyorum işte sorun orada Genişletmek için tıkla... Hocam USB'ye Windows ISO'su yazdır laptopu USB'den başlat CMD ile diski biçimlendir bu kadar.
MilesOMorales dedi: İşletim sistemini nasıl silecegimi bilmiyorum işte sorun orada Genişletmek için tıkla... Hocam USB'ye Windows ISO'su yazdır laptopu USB'den başlat CMD ile diski biçimlendir bu kadar.
M MilesOMorales Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #12 Einstein dedi: Hocam USB'ye Windows ISO'su yazdır laptopu USB'den başlat CMD ile diski biçimlendir bu kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Einstein dedi: Hocam USB'ye Windows ISO'su yazdır laptopu USB'den başlat CMD ile diski biçimlendir bu kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #13 MilesOMorales dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Eğer takıldığın kısım olursa yardımcı olabilirim.
MilesOMorales dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Eğer takıldığın kısım olursa yardımcı olabilirim.
M MilesOMorales Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #14 Einstein dedi: Hocam USB'ye Windows ISO'su yazdır laptopu USB'den başlat CMD ile diski biçimlendir bu kadar. Genişletmek için tıkla... Daha detaylı anlatırsan sevinirim
Einstein dedi: Hocam USB'ye Windows ISO'su yazdır laptopu USB'den başlat CMD ile diski biçimlendir bu kadar. Genişletmek için tıkla... Daha detaylı anlatırsan sevinirim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #15 MilesOMorales dedi: Daha detaylı anlatırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoyu izle GPT olarak USB'ye Windows ISO'su yazdır sonra laptopu USB'den başlat yardımcı olurum.
MilesOMorales dedi: Daha detaylı anlatırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoyu izle GPT olarak USB'ye Windows ISO'su yazdır sonra laptopu USB'den başlat yardımcı olurum.