A Ali_435220 Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Bir ürün için iade istedim, iade kabul oldu, 101TL iade edildi gösteriyor ama gelmedi. Papara kullanıyorum nereye yazmam gerekiyor?
Bir ürün için iade istedim, iade kabul oldu, 101TL iade edildi gösteriyor ama gelmedi. Papara kullanıyorum nereye yazmam gerekiyor?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.418 Çözümler 108 3 Haziran 2025 #2 Karta iadelerde bankaya bağlı olarak iade genelde 1-3 iş günü içerisinde bakiyenize yansıyor.
Sylesws Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 740 Çözümler 11 Yer Türkiye 3 Haziran 2025 #3 Bir arkadaşımda Steam üzerinden oyun iade etti papara hesabına gelmemiş. İadelerle alakalı bir sorun olabilir belki bilmiyorum.
Bir arkadaşımda Steam üzerinden oyun iade etti papara hesabına gelmemiş. İadelerle alakalı bir sorun olabilir belki bilmiyorum.
A Ali_435220 Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #4 Sylesws dedi: Bir arkadaşımda Steam üzerinden oyun iade etti Papara hesabına gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Sylesws dedi: Bir arkadaşımda Steam üzerinden oyun iade etti Papara hesabına gelmemiş. İadelerle alakalı bir sorun olabilir belki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Musteri hizmetlerini aradım para atacaksan sadece Papara kullanan birine atıp gönderbiliryorsun ziraatden falan kimse sana para atamıyor
Sylesws dedi: Bir arkadaşımda Steam üzerinden oyun iade etti Papara hesabına gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Sylesws dedi: Bir arkadaşımda Steam üzerinden oyun iade etti Papara hesabına gelmemiş. İadelerle alakalı bir sorun olabilir belki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Musteri hizmetlerini aradım para atacaksan sadece Papara kullanan birine atıp gönderbiliryorsun ziraatden falan kimse sana para atamıyor