Arkadaşlar eski ininal kart değişmeden 1-2 gün önce Hepsiburada'dan bir gamepad almıştım ama yanlış geldiği için iade etmek zorunda kaldım. İade ettikten sonraki sabah, kartın değiştirildiğini görünce bir şüpheye düştüm. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Paramın boşuna gitmesini istemiyorum çünkü bir daha satın alacağım için bir daha para yatırmak zorunda kalacağım.
Teşekkürler ama önceden baktığımda bulamamıştım. Yok galiba dediğim sorunun çözümü.
Arkadaşlar biri hemen cevap verebilir mi çünkü dün hesabınıza yansıtılacaktır yazıyordu, az önce baktığımda geri ödemesi yapıldı diyor ama hesabımda ki geçici olarak mecburen yarattığım sanal karta para gelmemiş. Fiziksel kart alırsam oraya aktarma yapabilirler mi?
Teşekkürler ama önceden baktığımda bulamamıştım. Yok galiba dediğim sorunun çözümü.
Arkadaşlar biri hemen cevap verebilir mi çünkü dün hesabınıza yansıtılacaktır yazıyordu, az önce baktığımda geri ödemesi yapıldı diyor ama hesabımda ki geçici olarak mecburen yarattığım sanal karta para gelmemiş. Fiziksel kart alırsam oraya aktarma yapabilirler mi?