Steam İade işlemi nasıl iptal ettirilir?

truexe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam'den aldığım FIFA 23'ü yanlışlıkla Witcher 3'le karıştırıp iade ettim. Geri alabilir miyim oyunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destek kısmından oyunun sayfasına girin eğer iade henüz kabul olmadıysa oradan iadeyi iptal edebilirsiniz. Onaylandıysa beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.

İade ettiğiniz oyunun destek sayfasına gelip oradan iade işlemini iptal edebilirsiniz.

Merhaba, Steam'den aldığım FIFA 23'ü yanlışlıkla Witcher 3'le karıştırıp iade ettim. Geri alabilir miyim oyunu?
İaden onaylanmamışsa iade işlemini iptal ettirebilirsin.

İade iptali için maksimum 2-3 dakikan var. Şartları karşılıyorsan sistem saniyesinde kabul ediyor. Eğer gelecek paraya ihtiyacın yoksa paranın gelmesini beklemeden tekrar al o paraya farklı oyun alırsın ya da cüzdanda durur.

Steam>yardım>steam destek> en altta Steam destek yardım taleplerimi göster kısmından iade işlemini iptal edebilirsin tabii onaylanmadıysa.

yaz indirimlerinde öyle değil en az 2-3 gün bekletiyor iade onayı için. Bence konu sahibinin hala şansı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…