Çözüldü Steam İade kabul eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigit3585

Hectopat
Sea of Thieves aldım Steam üzerinden 2.7 saat oynadım ama beğenmedim ve FPS düşüşü yaşadım, iade için istek gönderdim sizce 2.7 saatlik oyunu kabul ederler mi?

1719787930666.png

Çözüm
İade şartları:
  • Oyunu satın alımınızdan itibaren 14 gün geçmemeli. Bu gün konusunda genellikle inisiyatif tanınmıyor.
  • Oyunun oynanma saati 2 saati aşmamalı. Bazen 4 saate kadar inisiyatif tanıyorlar.
Özetle, iade şartları bunlar ve tamamıyla Steam desteğin inisiyatifine kalmış. İade alırlar diye düşünüyorum.
İade şartları:
  • Oyunu satın alımınızdan itibaren 14 gün geçmemeli. Bu gün konusunda genellikle inisiyatif tanınmıyor.
  • Oyunun oynanma saati 2 saati aşmamalı. Bazen 4 saate kadar inisiyatif tanıyorlar.
Özetle, iade şartları bunlar ve tamamıyla Steam desteğin inisiyatifine kalmış. İade alırlar diye düşünüyorum.

Çözüm
Sea of Thieves aldım Steam üzerinden 2.7 saat oynadım ama beğenmedim ve FPS düşüşü yaşadım, iade için istek gönderdim sizce 2.7 saatlik oyunu kabul ederler mi?

Eki Görüntüle 2238010

Ben de alırlar diyen taraftanım. Oyunu beğenmediğinizi dile getirdiyseniz istekte 2,7 saati sıkıntı etmezler bence.

Eki Görüntüle 2238010

Alırlar ya da bana denk gelmiş olabilir fakat 2 saatten daha çok oynadığım bir sürü oyunu iade ettim nedenini söylemeden hem de sadece iade talebi oluşturdum.

Bence biraz Steam Desteği'n vicdanına kalmış bir durum ancak yine de iade alırlar diye düşünüyorum. Yaşadığınız sorunları belirttiyseniz iade almaları mümkündür.

4 saat oynadığım birkaç oyunu nedenini iyi bir dil ile belirttiğimden iade almışlardı. İade alabilirler, deneyin şansınızı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı