Arkadaşlar öncelikle merhaba. Malum Steam yaz indirimlerindeyiz bende Fallout 4 almıştım. Fakat çok hoşuma gitmedi şu an iadeyi başlatsam indirimler bitmeden para iadesi verir mi?
İadeyi nereye alacağına bağlı olarak değişiyor süresi. Cüzdana iadelerde ortalama 24 saatte para kullanılabilir oluyor. Karta iadeler ise 14 güne kadar uzayabiliyor.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Malum Steam yaz indirimlerindeyiz bende Fallout 4 almıştım. Fakat çok hoşuma gitmedi şu an iadeyi başlatsam indirimler bitmeden para iadesi verir mi?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Malum Steam yaz indirimlerindeyiz bende Fallout 4 almıştım. Fakat çok hoşuma gitmedi şu an iadeyi başlatsam indirimler bitmeden para iadesi verir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.