Steam İade ne kadar sürer?

ShazaM44

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Malum Steam yaz indirimlerindeyiz bende Fallout 4 almıştım. Fakat çok hoşuma gitmedi şu an iadeyi başlatsam indirimler bitmeden para iadesi verir mi?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Malum Steam yaz indirimlerindeyiz bende Fallout 4 almıştım. Fakat çok hoşuma gitmedi şu an iadeyi başlatsam indirimler bitmeden para iadesi verir mi?
İadeyi nereye alacağına bağlı olarak değişiyor süresi. Cüzdana iadelerde ortalama 24 saatte para kullanılabilir oluyor. Karta iadeler ise 14 güne kadar uzayabiliyor.

2-3 gün içinde gelir eğer çok iade etmediysen ben bir keresinde 2 defa artarda oyun iade ettim bana 1 2 hafta sonra iade etti :D

İade kabul olduktan 24 saat sonra paran Steam cüzdanına geçer, kredi kartına iade istersen birkaç günü bulur.

Ready or not alıp iade ettim 2 gün boyunca iadem onaylanmadi, Bende tekrar bi iade oluşturdum ve bir kaç saat sonra onaylandi. 24 Saat içinde de Steam cüzdanıma geldi para. Cüzdanına iade edersen daha kısa sürüyor ve iaden 2 gün onaylanmazsa iptal edip tekrar iade oluştur nadir olsa da olabiliyor bu sorun bazen.

Ride 4 ve Rims Racing almıştım iade ettim. Ride 4 iadesi 15dk sürdü, hemen indirimden Rims Racing aldım; onu da beğenmedim iade ettim 2-3 saat sonra cüzdana geldi. Karta iadeyi bilmiyorum ama daha uzun sürer gibi. Kış ya da Bahar (büyük ihtimalle) indirimleri zamanında oldu olay.
Not: oyunu aldıktan hemen sonra yükledim zaten yüksek GB değildi. Oyuna girdim 30-40 dakka oynadım çıktım, hemen iade oluşturdum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı