İade ne kadar sürer?

Arkadaşlar iademin birisi geldi ikisinin de onaylanmasına rağmen. Oyunlar ayrı ayrı mı iade ediliyor, tekrar beklemem mi gerekecek?
Oyunları satın aldığınız pos belki farklı ülkelere aittir. Satın alma açıklamasına bakar mısınız? Genelde hangi ülke olduğu yazar. Öyle ise eğer belki bir gecikmesi oluyordur. Bunun dışında sabredin elbette iadeniz yatacaktır.

Oyunları satın aldığınız POS belki farklı ülkelere aittir. Satın alma açıklamasına bakar mısınız? Genelde hangi ülke olduğu yazar. Öyle ise eğer belki bir gecikmesi oluyordur. Bunun dışında sabredin elbette iadeniz yatacaktır.

Hocam ülkeyi göremedim ama iadesi gelmeyen oyunum Assetto Corsa idi.

Arkadaşlar iademin birisi geldi ikisinin de onaylanmasına rağmen. Oyunlar ayrı ayrı mı iade ediliyor, tekrar beklemem mi gerekecek?

Bro tam bir iade sağlandı mı? Yani bildiğin gibi Steam dolara geçtiği için bankalar bir miktar bloke koyabiliyorlar, ben 20 dolara oyun aldım iade ettim, iadem kabul olundu. Fakat 600 küsur lira yerine 800 küsur lira bir tutar gözüküyor. Sorum şu sana: Bu 200 liralık blokeyi banka sana geri verdi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bro tam bir iade sağlandı mı? Yani bildiğin gibi Steam dolara geçtiği için bankalar bir miktar bloke koyabiliyorlar, ben 20 dolara oyun aldım iade ettim, iadem kabul olundu. Fakat 600 küsur lira yerine 800 küsur lira bir tutar gözüküyor. Sorum şu sana: Bu 200 liralık blokeyi banka sana geri verdi mi?

ETS'nin iadesi geldi assettonunki gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı