Epic Games İade şartları nelerdir?

Rsty

Femtopat
Daha fazla  
Epic Games'ten RDR2 aldım. 5 gün oldu, 4 saat oynama sürem var. İade kabul edilir mi acaba? Oyun çok yavaş ilerliyor ve beni pek sarmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'ten RDR2 aldım. 5 gün oldu, 4 saat oynama sürem var. İade kabul edilir mi acaba? Oyun çok yavaş ilerliyor ve beni pek sarmadı.

14 gün ve 1-2 saat oynamak lazımdı sanırım geçerli sayılmıyor bende kabul etmemisti.

2 saati geçtiğiniz için edemezsiniz ve RDR2 görüp görebileceğiniz en güzel senaryo akışının iyi ilerlediği ve oyuncuları oyundaki karakterlere bağlayan oyunlardan biridir, hemen erkenden bırakmanızı önermiyorum. Chapter atladıkça oyunun akışı hızlanacaktır.

Sabredip oynamanızı tavsiye ederim. O yavaş ilerleyen ve sıkıcı gelen karlı bölüm bittikten sonra oyun fena açılıyor. Bende oynarken başta sıkılmıştım ve oyunun çok abartıldığını düşünüp üzülmüştüm. Günde yarım saat zor dayanıyordum, sonra oyun bir açıldı başından kalkamadım sabahlara kadar. Bir şans daha vermenizi tavsiye ederim hazır iade edemiyorken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…