İade sürecinin başlama zamanı

Doctor Huhuha

Hectopat
Arkadaşlar aldığım ürünü iade etmek istiyorum. Ben ürünü aldıktan sonra mı süreç başlıyor yoksa ürün evime kargolandıktan sonra mı? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum.

Ben hep iade işlerim öncesi satın aldığım yer ile görüşüp bilgi verdim ve karşılıklı anlaşmalı olarak tarafıma iade kodu gönderildi. N11 vb sitelerden alış veriş yaptıysanız iade süreci başlatmak zorundasınız. Hepsiburada gibi bir yerden de alsanız öncelikle aldığınız ürün için iade talebi oluşturmak gerekiyor.

Yarın bir iletişime geçeceğim peki paranızı kaç gün içinde aldınız? Akakçe üzerinden aldım ama arayıp konuşmak benim için daha iyi olacak.

N11 gibi sitelerde havuz sistemi bulunmakta yani siz onay verene kadar paranız karşı tarafa aktarılmıyor. İptal edildiğinde gün içinde hesabınıza geri geliyor para.
Ancak Hepsiburada vb. yerlerden iade olunca direkt karttan çekildiği için bir sonraki aya gelmiş oluyor. Taksitli alış veriş yaptıysanız size taksitle paranızı geri aktarılıyor.

Akakçe'den daha önce hiç alışveriş yapmadığım için sistemi nasıl pek bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…