KilliGobek
Picopat
Merhabalar arkadaşlar, websiteden ürün aldığımızda 14 günlük yasal iade hakkımız kargo bize geldiği gün mü başlıyor?
Yanlışınız var, fatura kesildiği an başlar. İnternetten alışverişlerde ise faturayı kargoya verdikleri gibi keserler.Size ulaştıktan sonra başlıyor.
Yanlışınız var, fatura kesildiği an başlar. İnternetten alışverişlerde ise faturayı kargoya verdikleri gibi keserler.
CAYMA HAKKI:
ALICI; satın aldığı ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içerisinde, SATICI’ya aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden bildirmek şartıyla hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkını kullanabilir.
Hepsiburada’dan satın aldığınız ürünleri
teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içerisinde
ücretsiz ve kolayca iade edebilirsiniz.
Deneyin, hep maddeleri yazıyorsunuz da burası Türkiye.Kolay iade | Sorunsuz iade | Ürün İade | Hepsiburada
Hepsiburada’dan satın aldığınız ürünleri teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içerisinde ücretsiz ve kolayca iade edebilirsiniz.www.hepsiburada.com
@BilgisayarKurdu nu etiketlermisin mod hocam. Bilgisi kafi bir arkadaş kendisi.Kolay iade | Sorunsuz iade | Ürün İade | Hepsiburada
Hepsiburada’dan satın aldığınız ürünleri teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içerisinde ücretsiz ve kolayca iade edebilirsiniz.www.hepsiburada.com
Daha Apple gibi dünya kadar alışveriş sitesinde de aynısı yazıyor.
Etiketim gidiyor mu? Bankaya harcama itirazı derken nasıl yani?Şartlar açıkça belirtilmiş. Site iade etmek zorunda, etmezse bile bankaya başvurulabilir. Harcama itirazı sonucunda iade alırsınız, yine alırsınız. Apple üzerinden daha öncesinde bir ürünü koşulsuz olarak iade edebilmiştim örneğin. Banka ile de uğraşmadım.
Siz etiketlediniz zaten.@KilliGobek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.