Son bölümde fark etmiş gibi.Yanlış anlamayın ama oyunun kötü olduğunu 9 saate mi anladınız?
Son bölümde fark etmiş gibi.Yanlış anlamayın ama oyunun kötü olduğunu 9 saate mi anladınız?
Yanlış anlamayın ama oyunun kötü olduğunu 9 saate mi anladınız?
Ne yazık ki iade olmadı.Tam 9 saat oynadığım VR oyunu iade ettim hocam.
Eki Görüntüle 2503308
Hocam 9 saatin 9'u da oyunu oynamadım elbet. Açık kalmış. Oyunun 3-4. saatlerindeyim.Yanlış anlamayın ama oyunun kötü olduğunu 9 saate mi anladınız?
Ne yazık ki iade olmadı.
Hocam 9 saatin 9'u da oyunu oynamadım elbet. Açık kalmış. Oyunun 3-4. saatlerindeyim.
Ayrıca oyun iade olmadı. Herkese mesajları için teşekkürler. Oyunda bu gibi sorunları çözmek için Steam Workshop'da bildiğiniz mod vs. varsa yardımcı olursanız sevinirim. Ya da yeni konu açmam gerekiyor mu bunun için.
GTX 1650, i5 9400F, 8GB RAM var. Ayarlarda grafik iyileştirmelerinde belirli ayarları açınca fps yerleri öpüyor. Konsolda durum nasıl bir bakacağım belki oradan devam ederim.Zamanında Assassin's Creed'leri 1'den başlayarak Unity'e kadar eski laptopumdan oynamıştım hatta favori oyunumdur Black Flag lakin Unity haricinde hiçbir sorun yaşamadım, yaşamanız garip sistem özellikleriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.