Çözüldü İade talebi nasıl iptal edilir?

• Konuyu başlatan Rub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.393
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Az önce bir oyun almıştım. Sonra o oyunu iade etmek istedim. Daha sonradan fikrimi değiştirdim. Ama Steam destekte bulamadım. İade iptali nereden oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam Destek iade kısmında bu iade talebini iptal et yazıyor olması gerekiyor. Eğer yazmıyorsa talebiniz kabul edilmiştir.
Steam Destek iade kısmında bu iade talebini iptal et yazıyor olması gerekiyor. Eğer yazmıyorsa talebiniz kabul edilmiştir.

İfadeler: Rub
Çözüm
Hocam baktım iade ettikten hemen 5 saniye sonra kabul olmuş.

Gerçekten 7/24 çalışan bir sistem.

Az önce bir oyun almıştım. Sonra o oyunu iade etmek istedim. Daha sonradan fikrimi değiştirdim. Ama Steam destekte bulamadım. İade iptali nereden oluyor?
Yardım -> Steam Destek -> Destek taleplerimi göster -> Açtığınız iade talebini seçip "iade talebimi iptal et" seçeneğine tıklayın.

Hocam baktım iade ettikten hemen 5 saniye sonra kabul olmuş.

Gerçekten 7/24 çalışan bir sistem.
İade koşullarını karşılıyorsa (ki yeni almışsınız) hemen kabul ediliyor zaten hocam.

Tekrar alabilirsiniz, iadeyi cüzdana mı yapmıştınız yoksa karta mı?

İade koşullarını karşılıyorsa (ki yeni almışsınız) hemen kabul ediliyor zaten hocam.

Tekrar alabilirsiniz, iadeyi cüzdana mı yapmıştınız yoksa karta mı?
Cüzdana hocam. Başka bir oyunu daha iade edip Oxygen Not Included almayı düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…