S sıradan bir üye biri Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Steam'de arkadaşıma ve kendime internet kafe Simulator aldım. Ama optimisazyon sorunu yüzünden iade ettik. Ama 2 gündür hiçbir şey olmadı. Steam bakiyemde bekliyor bile yazmıyor. 2 saat ve 14 gün sınırıda geçmedi hala. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
Steam'de arkadaşıma ve kendime internet kafe Simulator aldım. Ama optimisazyon sorunu yüzünden iade ettik. Ama 2 gündür hiçbir şey olmadı. Steam bakiyemde bekliyor bile yazmıyor. 2 saat ve 14 gün sınırıda geçmedi hala.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.782 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 Kartamı ettin cüzdana mı?
S sıradan bir üye biri Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 fortBoys dedi: Kartamı ettin cüzdana mı? Genişletmek için tıkla... Cüzdana iade etmiştim.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #4 Karta iade ettiyseniz 7 güne kadar sürebiliyor.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #5 Tekrardan bu konu hakkında talep oluşturun.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Haziran 2023 #6 Cüzdana iade ettiysen 25 saatte gelir. Karta iade ettin büyük ihtimalle, 3 4 gün içinde gelir diye düşünüyorum.
Cüzdana iade ettiysen 25 saatte gelir. Karta iade ettin büyük ihtimalle, 3 4 gün içinde gelir diye düşünüyorum.
S sıradan bir üye biri Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #7 WosTidReis dedi: Cüzdana iade ettiysen 25 saatte gelir. Karta iade ettin büyük ihtimalle, 3 4 gün içinde gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Synth3x dedi: Karta iade ettiyseniz 7 güne kadar sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Cüzdana iade etmiştim ama 1 gün geçmesine rağmen para gelmedi ve hala bakiyede bekliyor yazmıyor ayrıca oyun hala kütüphanede duruyor. Takemura dedi: Tekrardan bu konu hakkında talep oluşturun. Genişletmek için tıkla... İade iptal edip tekrar iade talebi oluşturdum ama hala bir şey olmadı.
WosTidReis dedi: Cüzdana iade ettiysen 25 saatte gelir. Karta iade ettin büyük ihtimalle, 3 4 gün içinde gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Synth3x dedi: Karta iade ettiyseniz 7 güne kadar sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Cüzdana iade etmiştim ama 1 gün geçmesine rağmen para gelmedi ve hala bakiyede bekliyor yazmıyor ayrıca oyun hala kütüphanede duruyor. Takemura dedi: Tekrardan bu konu hakkında talep oluşturun. Genişletmek için tıkla... İade iptal edip tekrar iade talebi oluşturdum ama hala bir şey olmadı.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Haziran 2023 #8 sıradan bir üye biri dedi: Cüzdana iade etmiştim ama 1 gün geçmesine rağmen para gelmedi ve hala bakiyede bekliyor yazmıyor ayrıca oyun hala kütüphanede duruyor. Genişletmek için tıkla... Kabul edildiğine dair bir mail geldi mi?
sıradan bir üye biri dedi: Cüzdana iade etmiştim ama 1 gün geçmesine rağmen para gelmedi ve hala bakiyede bekliyor yazmıyor ayrıca oyun hala kütüphanede duruyor. Genişletmek için tıkla... Kabul edildiğine dair bir mail geldi mi?
S sıradan bir üye biri Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #9 WosTidReis dedi: Kabul edildiğine dair bir mail geldi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece iade talebiniz alındı diye bir mail yolladılar.
WosTidReis dedi: Kabul edildiğine dair bir mail geldi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece iade talebiniz alındı diye bir mail yolladılar.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #10 sıradan bir üye biri dedi: İade iptal edip tekrar iade talebi oluşturdum ama hala bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... İadeyi iptal edip tekrardan oluşturduğunuzda sıranın sonuna atılmaz mısınız ? Ayrıca hemen kabul edilmez o keşke iptal etmeseydiniz.
sıradan bir üye biri dedi: İade iptal edip tekrar iade talebi oluşturdum ama hala bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... İadeyi iptal edip tekrardan oluşturduğunuzda sıranın sonuna atılmaz mısınız ? Ayrıca hemen kabul edilmez o keşke iptal etmeseydiniz.