Steam İade talebi olumlu sonuçlanabilir mi?

quadroxxq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Steam'de FC 25 ve Resident Evil 4 Remake+DLC almıştım ve birkaç saat oynadıktan sonra iade talebinde bulundum. Ekonomik durumlarımızdan bahsettim. Destek ekibi olumlu sonuç verir mi sizce düşünceleriniz nelerdir?

Kaç gün önce aldınız ve kaç saat oynadınız?

Birkaç saat derken? 2 saat üstüyse bu durum imkansız politikalarına ters

Steam'de FC 25 ve Resident Evil 4 remake+DLC almıştım ve birkaç saat oynadıktan sonra iade talebinde bulundum. Ekonomik durumlarımızdan bahsettim. Destek ekibi olumlu sonuç verir mi sizce düşünceleriniz nelerdir?

Steam 2 saatten az oynanmış ve satın alım işlemi üzerinden 14 günden fazla geçmemiş ürünler için geri ödeme yapacaktır.

Sanırım 3 saate kadar kabul edebiliyorlar 2.6 saat olan bir oyun iade ettiğimi hatırlıyorum.

3 saatin altında ise kabul edilir iade ben 2.5 saat oynadığım oyunu iade etmiştim kabul edilmişti güzel bir açıklama yazdıysan kabul edilir muhtemelen.

Steam'de FC 25 ve Resident Evil 4 Remake+DLC almıştım ve birkaç saat oynadıktan sonra iade talebinde bulundum. Ekonomik durumlarımızdan bahsettim. Destek ekibi olumlu sonuç verir mi sizce düşünceleriniz nelerdir?
Steam'in kuralı normalde şu şekilde:

- En fazla 2 saat oynanmış oyunlar iade edilir.
- Alınan siparişin üzerinden 2 hafta geçmemeli.

Fakat bazen bazı istisnalar oluyor. Mesela aylar önce Helldivers 2 sırf PS hesabı istediği için oyunun incelemeleri yerlerdeydi. Steam'de 90 saat oynanışı olan oyuncuların bile iadesini kabul etmişti o zamanlar. Lakin böyle bir genel durum oynadığınız oyunlarda yok. Normal olarak en fazla 3 saate kadar da şans tanınabiliyor birazcık şanslıysanız.

Steam'de FC 25 ve Resident Evil 4 remake+DLC almıştım ve birkaç saat oynadıktan sonra iade talebinde bulundum. Ekonomik durumlarımızdan bahsettim. Destek ekibi olumlu sonuç verir mi sizce düşünceleriniz nelerdir?

14 gün ve 2 saati geçmediyse iade olur ama geçtiyse olmaz. Bazen istisnalar oluyor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…