Steam İade talebi olumlu sonuçlanabilir mi?

Birkaç saat derken? 2 saat üstüyse bu durum imkansız politikalarına ters
Oyunu satın almanızdan 2 hafta geçmediyse ve 2 saat oynamadıysanız kabul edilir.

Düzelteyim ki o 2 saat değil. 3-4 saat oynama süresini de kabul ediyorlar hatta 4.7 saatim olan oyunda iademi kabul etmişlerdi. 5 saat üstünde hiç sanmıyorum. 2 saat yazıyor ama 2 saat üzerinden değerlendirmiyorlar.

2 hafta kuralında ise aşırı katılar, 1 saat bile geçse direkt reddediyorlar.
Yani saat olayına 4 saat diyebiliriz 4 saat oynamadıysa kabul olur ama 2 hafta süresini geçtiyse asla.

Re 4 6 saat FC 25 7 saat ama ekonomik durumları ayrıntısıyla bilgi verdim yani.

İşiniz biraz zor hocam yanlış anlamayın Steam'in ekonomik durumunuzu pek önemseyeceğini zannetmiyorum.

O kadar oynadıktan sonra niye iade ettin ki.

@328914, bu anlattığınız durum detaylı sebep verdiyseniz oluyor genellikle. Siz hiçbir şey yazmadan 3 saatlik bir iade gönderdiğinizde reddedilebiliyor. Sebebini açıklarsanız dediğiniz gibi 4 saat gibi süreleride iade alıyorlar. (4.3 saat oyun iade etmiştim geçerli bir neden vererek.) Konu sahibi için iş daha da zor. 6 - 7 saati iade almaları çok zor.

Valla ben hiç neden belirtmiyorum, bir kere sadece durumum kötü yazmıştım

@328914, ben nedensiz yazdığım her 2 saat üstü iadeler reddedildi fakat bir sebep belirterek yazdığım her 3 - 4 saat oynanmış oyunlar iade edildi. Tesadüf o zaman.

Zamanında 9 saat oynadığım oyunu optimizasyon sorunları nedeniyle iade edip başka bir oyun almak istediğimi söylediğimde kabul edilmişti. Düzgün bir neden olunca fark etmiyor iade politikası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…