Steam İade talebine 9 gündür dönüş yapılmadı

mercury33

Decapat
Daha fazla  
Steam iademin üzerinden 9 gün geçti ve iadem bir türlü kabul olmadı. Yaz indiriminde sistemime uygun 7 oyun aldım ve çoğu açılmadı ya da Max 20 FPS aldığım için toplu iade verdim. Neredeyse 1 hafta geçti. 2 kez iade taleplerini iptal edip tekrar oluşturdum ama bir türlü kabul edilmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklemenize gerek yok, desteğe Türkçe şekilde yazabilirsiniz. En fazla 24 saat içinde cevap geliyor.
Tamamdır gün içi musait olunca deneyeceğim yardımınız için teşekkürler

Beklemenize gerek yok, desteğe Türkçe şekilde yazabilirsiniz. En fazla 24 saat içinde cevap geliyor.
Kusura bakmazsan tam olarak nereden bakıyoruz acaba bulamadim da

Tamamdır gün içi musait olunca deneyeceğim yardımınız için teşekkürler

Kusura bakmazsan tam olarak nereden bakıyoruz acaba bulamadim da
Eger steam içi steam desteği diyorsanız ordan denedim males yine sonuç alamadım

Son düzenleme:
Kusura bakmazsan tam olarak nereden bakıyoruz, acaba bulamadım da.
Steam'i açtıktan sonra sol üst bölümde ''Yardım'' sekmesi var, oraya tıkladıktan sonra ''Steam Destek'' bölümüne tıklayın. Ardından ''Steam Topluluğu'', daha sonra ''Burada belirtilmeyen bir şeyle ilgili yardıma ihtiyacım var'' bölümüne tıklayın. Sonra sorununuzu yazabilirsiniz.

Steam'i açtıktan sonra sol üst bölümde ''Yardım'' sekmesi var, oraya tıkladıktan sonra ''Steam Destek'' bölümüne tıklayın. Ardından ''Steam Topluluğu'', daha sonra ''Burada belirtilmeyen bir şeyle ilgili yardıma ihtiyacım var'' bölümüne tıklayın. Sonra sorununuzu yazabilirsiniz.
Tamamdır tekrardan teşekkürler

Dediğiniz gibi oldu yardım talebi gonderdikten hemen sonra irtibata geçtiler ve iadelerimi hepsini onayladılar tekrardan teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı