AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Hepsiburada üzerinden iade talebi oluşturdum HepsiJet paketi alıp satıcıya iletecek. Benim ürün paketine herhangi bir şey yapmam lazım mı ya da belge vermeli miyim yanında? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2021
Hepsiburada üzerinden iade talebi oluşturdum HepsiJet paketi alıp satıcıya iletecek. Benim ürün paketine herhangi bir şey yapmam lazım mı ya da belge vermeli miyim yanında?
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 5 Temmuz 2021 #2 Yırttığınız jelatin gibi şeyler hariç elinize geçtiği gibi paketleyin.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 5 Temmuz 2021 #3 Herhangi bir belge vermene gerek yok. Paketle kurye gelince ver. Gelmeden bir gün önce ararlar geleceğiz demek için.
Herhangi bir belge vermene gerek yok. Paketle kurye gelince ver. Gelmeden bir gün önce ararlar geleceğiz demek için.
AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #4 MacTavish53 dedi: Yırttığınız jelatin gibi şeyler hariç elinize geçtiği gibi paketleyin. Genişletmek için tıkla... Etrafında patlayan baloncuklar vardı onlar gerekli değildir herhalde ayrıca telefonun üstünde jelatinede gerke yoktur diye düşünüyorum.
MacTavish53 dedi: Yırttığınız jelatin gibi şeyler hariç elinize geçtiği gibi paketleyin. Genişletmek için tıkla... Etrafında patlayan baloncuklar vardı onlar gerekli değildir herhalde ayrıca telefonun üstünde jelatinede gerke yoktur diye düşünüyorum.