İadeye giden üründe indirim kullanılabilir mi?

O halde sonraki gün yine dağıtıma çıkması gerekmez miydi 2 dağıtımda.

Kargocuların ilgisizlikleri yüzünden yani.

Arkadaşın dediği gibi müşteri hizmetleri ile konuşun.
Biraz kargonun ihmali biraz da arkadaşın ihmali yüzünden böyle olmuş. Kargo mesajı gelir gelmez Hepsijet sisteminden kurye arkadaşa mesaj gönderiliyor artık. Keşke ordan size ulaşması konusunda mesaj yazsaydınız.
Muhtemelen sistemde 2 dağıtımda evde kimse olmadığı girildiği için bu saatten sonra iadeden dönmez gibi. İlk dağıtımda evde olmadığınız için ve belirtmediğiniz için birazda hata sizde açıkçası.

Trendyol,Hepsiburada gibi kendi kargo şirketlerini kullanan yerlerden alışveriş yaptığımızda bu duruma çok dikkat etmek gerekiyor. Şubeden alma falan gibi olaylar buralarda daha zor. Yurtiçi,sürat falan gibi kargo şirketlerinde bu tarz durum olduğunda akşam 5-6 gibi arayıp kargo şubede kalsın ben işten sonra alıcam dediğinde sorun olmuyor. Ya da sabah 9:30 gibi arayıp kargoyu dağıtıma çıkarmayın ben alıcam dediğinde evde seni bağlayan durum olmuyor. Gidip gün içinde istediğin vakit alıyorsun.

Son düzenleme:
2.gün neden gelmeden iadeye dönüştürdüklerini anlayamadım ben. Dağıtıma ürünü çıkarıp getirmeyi mi unuttular ve iadeye düştü acaba? 2. gün teslim edilememesi imkansız gün boyu evdeydim.

Büyük ihtimal hiç dağıtıma çıkmamıştır kargonuz. Sistemden o şekilde girilmiştir ki tekrar tekrar uğraşmayalım iadeye geri dönsün diye. Dediğim gibi önce sizin ihmaliniz daha sonrada kargonun ihtimalinden dolayı kargo geri dönmüş

Destekle görüştüğümde bana 1-3 iş günü içerisinde ürün için kupon kodu sağlanacağı söylendi. Sanırım para iade olmadan o ürünü alabilecek bir kupona dönüşecek ya da o ürünü aldığım fiyata indiren bir kupon iletip parayı da iade edecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…