Steam İadeyi kabul etmiyor

691554

Decapat
Merhaba, ben 5 gün önce steamden Mass Efect Legendary Edition adlı oyunu almıştım ancak oynamama rağmen iade talebi oluşturduktan sonra herhangi bir cevap gelmiyor. İlk talebimi iptal edip ikinci kere iade etmeye çalıştım ancak yine cevap vermiyorlar. Neden iademi kabul etmediklerini anlamadım çözümü nedir?

Sabırlı değilsiniz çünkü. Adam akıllı iade talebi oluşturmuşsanız, tekrar tekrar oluşturmanız işlemleri geciktirir o kadar.

Bunun iade kabul etmemekle ilgisi yok, iade talebi henüz görülmemiştir moderatörler tarafından. Ben de oyun iade ettiğimde 4-5 gün sonra iadenin kabul edildiği oluyor. Sabırsızsınız hocam.

Bekleyin hocam.

Belli oyunlarda oyun içi etkinliklere göre iade kabul edilmemesi durumu olabiliyor ama Mass Effect'de böyle bir şey yok. Bilgisayarınız düşük FPS'de açması sebebi ile tekrar deneyin.

Bende iade edicektim ama 2 saat oynadığım için iade edemedim

Bir cevap gelmesini bekleseydiniz daha iyiydi, ilk iadeyi iptal edip tekrar talep girerek yeniden başlatmış oldunuz süreci. Biraz daha bekleyin bence.

İade işlemi 1-2 hafta sürebilir aceleniz ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…