Steam İadeyi karta değil hesap bakiyesine yapmış

Mortalxs

Picopat
Daha fazla  
Yakın zamanda indirim vardı biliyorsunuz. Ben de Fallout 76 alayım dedim ilk 10 dakika oynayıp iade etmek istedim optimizasyon olarak kötüydü ama bu destek hem 6 gün boyunca beni bilgilendirmemiş. 6 gün sonra kendi keyfine göre Steam cüzdana eklemiş paray. I ben karta eklemesini söylememe rağmen destek yazdıklarıma cevapta vermiyor anlamıyorum. Yaşayan varsa ne yapacağımı bilmiyorum. Steam dışı bir şey alacaktım iade gelince ama cüzdana ekledi. Geri karta yüklemelerini söyledim kaç tane yeni talep açtım ama cevap yok.

Cevap beklemekten başka bir şey yapmazsın sanırım.

Yapacak bir şey yok cüzdana yatırdıysa, başka bir oyun al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Steam'ın çalışma mantığı öyle, steam bakiyesi ile satın alıyorsun. Sen satın al dediğinde eksik bakiyeyi kart bilgilerini girerek steam bakiyesi yüklüyor. Sonrasında o bakiyeden çekip oyunu alıyorsun. Kartından direk oyunun ücretini çekmiyor.

bakiyeyi katmamıştım ben alarak kartımda yeterince para vardı yani

Onu seçiyordunuz diye hatırlıyorum. Yanlış seçmiş olabilir misiniz?
Bana direkt e posta olarak sadece işte işleme aldık sizi bilgilendiricez dedi gönderdik mesajı bile almadım bi baktım cüzdanımdaymış

Cevap beklemekten başka bir şey yapmazsın sanırım.
Bekleyeyim bakalım inşallah olumlu cevap verirler.

Hocam, iade alırken "cüzdan bakiyesi" ya da "sonu XXXX ile biten Mastercard/Visa" şeklinde bir seçenek çıkar. Oradan seçim yaptığınızda, örneğin oyun 10 dolar olsun, satın alma sırasında bakiyenizde 2 dolar varsa, sistem 2 doları cüzdandan, kalan 8 doları ise karttan çeker. Aynı şekilde, iade sırasında da kartınıza iade seçerseniz, 2 dolar cüzdana, 8 dolar karta geri yatırılır. Yani cüzdanınızda bakiye varsa manuel değiştirmediğiniz sürece o bakiyeyi kullanır satın alım yaparken.
Ancak siz özellikle seçmediğiniz sürece, izinsiz bir şekilde cüzdana iade yapılması gibi bir durumla ben şahsen karşılaşmadım. Yanlışlıkla cüzdan bakiyesine tıklamış olabilir misiniz?

Yani tıklamadığımdan eminim.

Ben ne zaman bir sorun yaşasam Steam destek ekibine mail attığımda hızlı dönüş alıyordum. En kötü sonraki günün sabahı cevap gelirdi,ilginç.

Ben ne zaman bir sorun yaşasam Steam destek ekibine mail attığımda hızlı dönüş alıyordum. En kötü sonraki günün sabahı cevap gelirdi, ilginç.

Ya ben arkadaşımla aynı tarihte aldık ikimizde de sorun oldu aynı zamanda iade ettik onun bir gün sonra gelmiş kartına bende 6 gün beklettiler sorun mu var diye sorsamda bir dönüş alamadım. Artık bilinçli yapıyorlar gibi hissediyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…