K kocakmhmt Hectopat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 10 4 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar merhaba, pcme iatkoş ml2 kurdum. Sistem başarılı bir şekilde çalışıyor fakat her açtığımda bu ekran ile karşılaşıyorum bilgisayara reset atıyorum düzgünce açılıyor. Bu hatanın anlamı ve çözümü ne?
Arkadaşlar merhaba, pcme iatkoş ml2 kurdum. Sistem başarılı bir şekilde çalışıyor fakat her açtığımda bu ekran ile karşılaşıyorum bilgisayara reset atıyorum düzgünce açılıyor. Bu hatanın anlamı ve çözümü ne?
Y Yunus Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 573 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #2 VoodooHDA kext ile ilgili sıkıntı var gibi görünüyor. Yani resimden anca bu kadarını anlayabildim. 2.7.2 sürümünü kurmuşsunuz sanırım. Bilgisayar açıldığında sorun yaratan kext leri silin. Ardından VoodooHDA 2.8.5 kurun.
VoodooHDA kext ile ilgili sıkıntı var gibi görünüyor. Yani resimden anca bu kadarını anlayabildim. 2.7.2 sürümünü kurmuşsunuz sanırım. Bilgisayar açıldığında sorun yaratan kext leri silin. Ardından VoodooHDA 2.8.5 kurun.