K kilicgedik Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 4 12 Ağustos 2013 #1 iAtkos biraz korsan olarak algılanmakta. Bunun nedeni ise kullanılan ISO dosyasını Apple’dan almak yerine iAtkos’un hazırladığı dosyayı kullanmanız . Genişletmek için tıkla... Diye bir yazı okudum kusura bakmayın pek bilgim yok o yüzen çok soru soruyorum ve bir de Bu lisans olası yasal sorunların da önüne geçecektir. Genişletmek için tıkla... Diye bir yazı. Şimdi ben kurucam makineye ama lisans almicam. Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım yasal olsun veya herhangi bir şey. Çünkü yasal sorun demiş dikkatimi çekti sonradan başımız ağrımasın
iAtkos biraz korsan olarak algılanmakta. Bunun nedeni ise kullanılan ISO dosyasını Apple’dan almak yerine iAtkos’un hazırladığı dosyayı kullanmanız . Genişletmek için tıkla... Diye bir yazı okudum kusura bakmayın pek bilgim yok o yüzen çok soru soruyorum ve bir de Bu lisans olası yasal sorunların da önüne geçecektir. Genişletmek için tıkla... Diye bir yazı. Şimdi ben kurucam makineye ama lisans almicam. Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım yasal olsun veya herhangi bir şey. Çünkü yasal sorun demiş dikkatimi çekti sonradan başımız ağrımasın
pc-se7en Hectopat Katılım 20 Ocak 2013 Mesajlar 234 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2013 #2 Bir sorunla karşılaşmazsınız ama EMEĞE SAYGI !
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Ağustos 2013 #3 Aslında iAtkos ile yükleyince eğer Mac App Store'dan Mountain Lion almamışsanız (35 TL) korsan kullanmış oluyorsunuz. Korsan Windows kullanmak gibi.
Aslında iAtkos ile yükleyince eğer Mac App Store'dan Mountain Lion almamışsanız (35 TL) korsan kullanmış oluyorsunuz. Korsan Windows kullanmak gibi.