iAtkos ML2 direk link ?

ThisisPerfect

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben sistemime iatkos ML2 kurmak istiyorum. Mavericks kurmuştum, fakat ekran kartını tanıtamıyordum ve bu yüzden kasıyordu, bende internetten ekran kartımı tanıtmak için kext buldum fakat buda Leopard içindi. Leopard'ın direk linkini bulamadım, diğer bulduğum bir kext ise Lion içindi lionunda bulamadım. Sizce hangisini kurmalıyım veya çözüm nedir. Kasmanın tek sebebi Ekran kartını tanımamasımıdır?

Ekran Kartım : ATI Readon HD 2400 Pro 1-GB

Mavericks bunu ATI Readon HD 2350 Series 4Mb olarak tanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız epey eski hocam. Masaüstü ise GT 630 alın ucuzundan. Ya da GeForce 400 sonrası her kart olur, sıfır veya ikinci el.

iAtkos ML2 için ise doğrudan indirme linki vermiyoruz zira eski bir sürüm. Kat.ph'da bulabilirsiniz.

Teşekkürler Recep Hocam.Direk link istememin nedeni torrent yavaş indiriyor, 0.2kbps gibi bir hızla indirme yapıyor. Fiyatları ne kadardır hocam o söylediğiniz ekran kartlarının ? Diğer özelliklerim ;

İşlemci : Intel Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.88 GHz
Ram : 2GB
Anakart : Foxconn G31MV/G31MV-K

Şöyle bi sıkıntı var hangisi doğru bilmiyorum, dxdiag'dan ekran kartıma baktığımda yaklaşık top.bellek : 1021 MB fakat CPU-Z programından baktığımda size bölümünde 256MB'yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…