P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2013 #21 Video yu indirip telefona atabilirsin. - - - Güncellendi - - - Windows da dosyaların varsa yedek almayı unutma.
Video yu indirip telefona atabilirsin. - - - Güncellendi - - - Windows da dosyaların varsa yedek almayı unutma.
L lainus103 Ziyaretçi 14 Ekim 2013 #22 Yok Öle Değil Telefonda İnternet Var Youtube Girince 404 Not Found Yazıyor Her Videoda. Bide f12 dediğim doğru demi? - - - Güncellendi - - - Tmm Açıldı Youtube Video.
Yok Öle Değil Telefonda İnternet Var Youtube Girince 404 Not Found Yazıyor Her Videoda. Bide f12 dediğim doğru demi? - - - Güncellendi - - - Tmm Açıldı Youtube Video.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2013 #23 Evet doğru. Yada biosa girip Usb yi ilk sıraya al. - - - Güncellendi - - - Kuruluma başladın mı?
L lainus103 Ziyaretçi 16 Ekim 2013 #24 Kardeşim Başladım Sonra Videodaki Gibi Aynı şeyler gelmedi. 17.45dkda onların tam tersi geldi. Ben de yanlış tıkladım galiba pc çöktü. Ben de windows7 attım tekrardan vazgectim. Bu usb bozuldu mu artık nasıl geri düzeltcem windows'ta gözükmüyor.
Kardeşim Başladım Sonra Videodaki Gibi Aynı şeyler gelmedi. 17.45dkda onların tam tersi geldi. Ben de yanlış tıkladım galiba pc çöktü. Ben de windows7 attım tekrardan vazgectim. Bu usb bozuldu mu artık nasıl geri düzeltcem windows'ta gözükmüyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Ekim 2013 #25 Diğer konunuzda cevap verildiği halde yazılan hiçbir şeyi okumuyorsunuz. Konu kilit. Windows kullanmaya devam edin.
Diğer konunuzda cevap verildiği halde yazılan hiçbir şeyi okumuyorsunuz. Konu kilit. Windows kullanmaya devam edin.