iAtkos ML2 Kurulum Sonrası Sorunlarım

İntel işlemci içinde Niresh kullanılıyo, sonuçta komut girmeden açılış yapma imkanın az gibi denemeler yapman lazım..
Nireshi kursam komut girmeden açılış yapamaz mıyım yani? Ve Türkçe rehber yok mu ? Yoksa idare edeceğiz bununla.

Komut girmekten niye korkuyorsunuz ki makineniz patlamaz havaya uçmazsınız.. Videoyu seğrettiysen adam -x yaptı bak patlamadı uçmadı. sende -v yaparsın olmadı busratio yazarsın, oda olmadı npci=0x2000 yazarsın, bunlar sana ve makinene zarar vermez ama makinenin ne ile bağdaştığını bulman için faydalıdır..

Yok korkmuyorum ki iatkos'da öyle girebiliyordum ancak sistem. Recep Baltaş normal değil demişti de. Niresh'i öneriyorsunuz yani. Denememde fayda var o zaman. Niresh'in sıkıntısız çalışabilmesinin ihtimali nedir?

Ben kahin değilim, falcı değilim, üfürükçü değilim, medyum değilim nerden bileyim? Düzgün yaparsan çalışır düzgün yapmazsan çalışmaz..
Tamam kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…