H HasanEren Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 31 30 Temmuz 2013 #1 Ben usbden kurdum bitti restart attım sistem açılırken elma logosunda restart atmamı istiyor. Bu geçmedi daha. -x -v cpus=1 denedim işlemedi. Sorun nedir?
Ben usbden kurdum bitti restart attım sistem açılırken elma logosunda restart atmamı istiyor. Bu geçmedi daha. -x -v cpus=1 denedim işlemedi. Sorun nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 31 Temmuz 2013 #2 İlk defa gördüm böyle bir hata. Biraz araştırdım, DSDT ile ilgili deniliyor. Kurulan cihaz nedir bilmiyorum ama analadığım kadarı ile kendiniz bir DSDT yapmanız gerek. Yakında laptopa Mac kurma videomuz yayında olacak. Onu izleyip bakarsınız
İlk defa gördüm böyle bir hata. Biraz araştırdım, DSDT ile ilgili deniliyor. Kurulan cihaz nedir bilmiyorum ama analadığım kadarı ile kendiniz bir DSDT yapmanız gerek. Yakında laptopa Mac kurma videomuz yayında olacak. Onu izleyip bakarsınız
H HasanEren Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 31 31 Temmuz 2013 #3 Abi gazına gelip denedim. İatkos L2 kullanmıştım sorun olmadı. Bakalım bekliyorum videoyu.