mraliaras Kilopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Monster Abra A5 v2 laptopa iAtkos ML2 kurulumunda USB'den boot ederken böyle bir hata aldım, BIOS AHCI yani her şey @Recep Baltaş'ın rehber videosundaki anlatımına göre sorun yok orada ama neden böyle bir hata alıyorum?
Merhaba arkadaşlar. Monster Abra A5 v2 laptopa iAtkos ML2 kurulumunda USB'den boot ederken böyle bir hata aldım, BIOS AHCI yani her şey @Recep Baltaş'ın rehber videosundaki anlatımına göre sorun yok orada ama neden böyle bir hata alıyorum?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Eylül 2016 #2 Cİhazın özellikleri nedir ? Güncel bir cihaz ise ML2 kurmayın. Daha güncel bir sürüm kurun.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.679 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2016 #3 El Capitan tavsiye edrim ML2 zaman kaybı. Bu başlıkları inceleyin: Monster Abra A5 v2 hackintosh technopat - Google'da Ara
El Capitan tavsiye edrim ML2 zaman kaybı. Bu başlıkları inceleyin: Monster Abra A5 v2 hackintosh technopat - Google'da Ara