L lainus103 Ziyaretçi 14 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar iAtkos ML2 için USB hazırladım ve bir türlü format atamadım. Vazgeçtim şimdi USB Windows'ta gözükmüyor. Mac OS X'ten USB nasıl geri düzelteceğim bilmiyorum. Bilenler lütfen yazabilir mi. Çok moralim bozuldu. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2013
Arkadaşlar iAtkos ML2 için USB hazırladım ve bir türlü format atamadım. Vazgeçtim şimdi USB Windows'ta gözükmüyor. Mac OS X'ten USB nasıl geri düzelteceğim bilmiyorum. Bilenler lütfen yazabilir mi. Çok moralim bozuldu.
P parrhesia Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2013 #2 Boot ekranı hiç gelmiyor mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Ekim 2013 #4 Video hazırladık: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 15 Mart 2014
Video hazırladık: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et