Iatkos ML2'de Saphire AMD Radeon HD 6970 kartımı tanıtamadım

Merhaba Arkadaşlar,

Iatkos ML2'yi kuruyorum, tek sıkıntıyı ekran kartında yaşıyorum.

DUZELTME : Ekran kartımı yanlış yazmışım, düzelttim..

Ekran Kartım Saphire AMD Radeon HD 6790

Özellikleri:
ekran_karti.PNG

ekran_karti_2.PNG

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavericks kurduktan sonra haber ver, bakalım:

PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat

Merhaba Recep Bey,

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın... bir müddet şehir dışındaydım. Şimdi eve döndüm ve cevabınızı görünce hemen Mavericks kurdum. Anlattığınız video da herhalde Mavrick 10.9.0 kullandınız fakat 10.9.2 ile kurdum. (Şu an OS X Mavericks 10.9.1 bootable USB for Intel PCs.rar indiriyorum. hazırda bulunsun şimdilik)

Kurulumu şöyle yaptım :

1- Bios ayarları : SATA => AHCI ve VT-d = Disable yaptım.
2- 10.9.2'yi usb'den başlattım verbosa mod aktifti.
3- Kurulum sırasında izlenceye girip hdd'yi sildim. (sadece mavericks olacak sistemde)
4- Kurulum başarıyla tamamlandı.
5- Kurulum sonrası Clover Configurator 3.20.0 kurdum. EFI'yi gösterdiğiniz şekilde yaptım. Fakat bilgisayar usb'siz başlamıyor.
6- Multibeast ile ethernet kartımı tanıttım.

Sıkıntı olarak:
PC'sinin boot edememesi var şu an.
Ekran kartım doğal olarak çalışmıyor.
Ses kartını versiyonunu bilmediğim için daha denemedim.

Ufak bir soru: Sata HDD için Multibeast'teki TRIM'e ihtiyaç var mı ? Kurulmasını tavsiye ediyor musunuz ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ne TeamViewer'ı arkadaşlar? Burası sadece size özel değil, başka insanlarda yararlanacak. Daha forumun mantığını kavrayamadınız galiba. Çözümü açık olarak buraya yazmanız gerek.

Merak etme kardeşim, sorunun çözümünü bulduğumuzda burada paylaşırız. Bize özel bir yer olarak görmüyoruz burayı. 10 yılı aşkın süredir internetin içindeyim. Forumların mantığını iyi bilirim.

Teamviewer'ın mantığı soruna daha hızlı çözüm bulmak içindir. Eğer çözüm bulunursa buradan paylaşılır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı