iAtkos ML2'den üst sürümlere güncelleme...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LaCRiMaL

Megapat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Sağlık Memuru
Merhaba, iAtkos'un ML2 sürümünü laptopuma sorunsuz kuruyorum ama AppStore üzerinden üst sürtümlerine güncelleyip yeniden başlatmaya çalıştığımda başlamıyor. Neden olduğunu bir türlü bulamadım. Stabil bir mavericks sürümü olmadığı için sorunsuz bir şekilde ona güncellemek istiyorum. Bu konuda bana yardım edebilir misiniz lütfen? (şimdi yeniden iatkos ml2 kuracağım)

Bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama internette 10.8.4 sürümü var onu indirebilirsin. Combo sürüm diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam. AppStore'dan güncelleme yapınca malesef sistem çalışmıyor. Onu indir kur güncellenecektir.

Stabil bir Mavericks yok mu? Bu saçmalığı da kim uydurdu? İyi o zaman stabil sürüme link vermeyeyim. Siz böyle her iAtkos güncellemesinde beklemeye devam edin.
Sayın yönetici, tamam benim telaffuzum yanlış olabilr ama, sizin daha uygun bir dille bunu söylemeniz gerekirdi. Sorgusuz sualsiz bir ceza ve bu kadar sert bir cevap vermeniz bana göre olmadı. Sonuçta Mac ürünleri, kurulumu vs. vs. konularında uzman birisi değilim. Çok yardımcı oldunuz sayın yönetici, teşekkür ederim. Rica etsem konuyu siler misiniz lütfen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…