Sadri Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 16 Yer Makedonya/Gostivar Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #1 Bilgisayarima iatkos ml3 yuklemek istiyorum. Disk utlilitiy den mac journal diyerek erase yaptm fakat yine ayni disk uzerinde önlem işareti mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2014
Bilgisayarima iatkos ml3 yuklemek istiyorum. Disk utlilitiy den mac journal diyerek erase yaptm fakat yine ayni disk uzerinde önlem işareti mevcut.
umitbasci Hectopat Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 99 Yer İstanbul/Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2014 #2 Mac OS Genişletilmiş (Günlüklü) olarak silip tekrar deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2014
Sadri Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 16 Yer Makedonya/Gostivar Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #3 umitbasci dedi: Mac OS Genişletilmiş (Günlüklü) olarak silip tekrar deneyin. Eki Görüntüle 12016 Genişletmek için tıkla... Denedim Malesef Ayni sorun tekrarlaniyor Bu sorunu halletim fakat yukledikten sonra boot yaptiktan sonra ekran beyaz kaliyo sadece fare cikiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2014
umitbasci dedi: Mac OS Genişletilmiş (Günlüklü) olarak silip tekrar deneyin. Eki Görüntüle 12016 Genişletmek için tıkla... Denedim Malesef Ayni sorun tekrarlaniyor Bu sorunu halletim fakat yukledikten sonra boot yaptiktan sonra ekran beyaz kaliyo sadece fare cikiyor.